Contact

Contact gegevens

  • Telefoonnummer Adrienne: 06 40773333
  • Telefoonnummer Hans: 06 30304317
  • E-mail: adm.dvo@gmail.com

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging  LVPW en de RBCZ
Ik ben BIG geregistreerd sociaalpsychiatrisch verpleegkundige. Tevens is de praktijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (onder nr 24434210) en vrijgesteld van BTW. Als Registertherapeut val ik onder het Tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ ) en ben ik aangesloten bij Geschillencommissie Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg SCAG.

Aanmeldformulier       

U kunt zich via deze website aanmelden.  Wij hebben alleen uw naam en email adres of telefoon nummer nodig om u te kunnen bereiken.

Met deze knop kunt u een bericht naar ons sturen.

Postadres

Dekker Coaching en Mediation
Marshallaan 2
2625 GZ Delft

Bezoekadres

Tauro Gebouw
Marshalllaan 1
2625 GZ Delft

2e etage linker gebouw, lift is aanwezig.

De praktijk is bereikbaar met openbaar vervoer tram 1 en bus 62. Komt u met eigen vervoer dan zijn er bij en rond de praktijk voldoende parkeermogelijkheden.

Op dinsdag en donderdag houdt Adrienne spreekuur in huisartsenpraktijk Tolhek te Pijnacker voor patiënten van deze praktijk.

Wij bedanken de volgende bedrijven voor hun medewerking: Annette Collomb voor haar portretfoto’s ( www.AC-Fotografie.nl) , Arno Joosten van www.lacontessa.eu voor de labyrint foto, Kata Fabián en Ádám Tarcsi voor het bouwen van de website.